Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
Rævhede Naturprodukter

Hjortekøllesteak

2 stk., 300 gram

Medlemspris
DKK 109,80
Normalpris
DKK 125,00
Bliv medlem og spar DKK 15,20,- på denne vare.

Beskrivelse

Vores steaks skæres af tyksteg eller inderlår af vilde kronhjorte nedlagt af jægere. Kødet er skært, mørt og magert. Det er nok, det tætteste man kommer på den kost, mennesket har spist de sidste 2,5 millioner år, idet dyrene selv finder deres føde og lever, som de altid har gjort.

Den gode historie

Rune er en grundig mand. Omhyggeligt oplært af sin far, i dag står han i spidsen for Rævhede Naturprodukter, som igennem et par årtier har specialiseret sig i udskæring og forædling af vildtkød. I de senere år har Rune tillige fokuseret endnu mere på pølsemager-håndværket og traditionelt charcuteri af sydlandsk tilsnit, med fermentering og lufttørring i centrum. De forædlede produkter indeholder hverken nitrit eller andre kunstige smagsfremmende eller konserverende tilsætningsstoffer. Rune tilsætter kun salt, krydderier og kærlighed til detaljen og håndværket. 

Sådan kan du gøre

Krydr dine steaks med salt, friskkværnede sorte og grønne peberkorn samt evt. knust enebær og rosmarin og steg dem i smør eller andefedt 2 - 3 minutter på hver side ved god varme. Tag dem af panden og lad dem hvile på en rist min. 5 minutter inden de “bruses” op i friskt smør tilsat en kvist rosmarin. Server dem f.eks. med en kompot af jordskokker vendt med spinat samt stegte svampe.

Ingredienser:

100% Hjortekød. Altid 100 % naturligt indhold.

Leveres som frostvare.

366 kr. pr. kg