Vare tilføjet til kurv
FRI FRAGT OVER 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER
VI LEVERER IKKE D. 31/5 (Kr. Himmelfart)
Rævhede Naturprodukter

Røget Hjorteinderlår

250 gram

Medlemspris
DKK 80,65
Normalpris
DKK 99,50
Bliv medlem og spar DKK 18,85,- på denne vare.

Beskrivelse

Du kender inderlåret som den møre, meget skære muskel på kalven, hvorfra schnitzlen også skæres. Rævhedes røget hjorteinderlår saltes og tørres let inden den røges over bøgesmuld.

Den gode historie

Rune er en grundig mand. Omhyggeligt oplært af sin far, i dag står han i spidsen for Rævhede Naturprodukter, som igennem et par årtier har specialiseret sig i udskæring og forædling af vildtkød. I de senere år har Rune tillige fokuseret endnu mere på pølsemager-håndværket og traditionelt charcuteri af sydlandsk tilsnit, med fermentering og lufttørring i centrum. De forædlede produkter indeholder hverken nitrit eller andre kunstige smagsfremmende eller konserverende tilsætningsstoffer. Rune tilsætter kun salt, krydderier og kærlighed til detaljen og håndværket.

Sådan kan du gøre

Skær hjorteinderlåret i tynde skiver på tværs af kødfibrene og brug det på tapas-bordet, til en skøn forret med cremet røræg, smagt let til med frisk knust enebær og bredbladet persille.

Ingredienser:

Hjorteinderlår, salt. Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 501 kJ/118 kcal Protein 25,3 g Fedt 1,8, heraf mættet fedt 0,8 g Kulhydrater 0,2 g, heraf sukkerarter 0,1 Salt 2,5 g

Leveres som frostvare.

322.58 kr. pr. kg